Om Lottes modeklip

Drømmen om at blive frisør startede allerede da jeg gik ud af 10. klasse. Jeg startede på Efg Servicefag Grunduddannelse I Næstved, som tog 1 år. Herefter gik jeg i lære som frisør i Rødby på Frisørskole i København og blev udlært i 1983.

Under min uddannelse stillede jeg op i konkurrence frisering to gange, hvor jeg blev nr. 3 den ene gang. Den anden gang meldte modellen desværre fra.

Efter jeg blev udlært, søgte jeg ind hos Stender international i København, hvor jeg arbejde i halvandet år. Igennem Stender blev jeg senere ansat i en afdelingen i Aarhus.

Herefter gik karrieren videre til Karen Intercoiffure i Silkeborg. Senere hos Søren Dige Nielsen, der havde flere saloner i Silkeborg, som jeg alle har arbejdet på.  Saloner uden tidsbestilling. Jeg var Butiksbestyrer af afdelingen på Padborgvej i halvandet år.

Derudover har jeg undervist på Hammel Ungdomsskole i håropsætning, ad flere omgange.

For 9 år siden d. 01.02. 2011 startede jeg som selvstændig Mobil Frisør. Jeg deltog i Kvinde og Silkeborg messen, og havde i starten samarbejde med 3 butikker i Silkeborg med Konfirmand håropsætning og modeshow.  

Jeg følger løbende kurser og efteruddannelser inden for mit fag.

Udover mit virke som frisør har jeg været med i bestyrelsen i Silkeborg Frisørlaug i ca. 6 år. Jeg er dog nu trådt ud bestyrelsen igen, da det er et tidskrævende arbejde, som kan være svært at finde tid til i en travl hverdag.

Jeg er med i netværksgruppen Amalie Silkeborg for kvindelige ledere, iværksættere og selvstændige erhvervskvinder.

Jeg har erfaring i klip, konfirmand og brudeopsætninger, farvninger og striber, permanent, vandondulation, farvning af bryn og vipper, rette bryn.

Mine Målgrupper er:

  • Børnefamilier, Ældre og handicappede i egen bolig.
  • Handicapcenter i Ry, intensivafdelingen Silkeborg Sygehus, Hammel Neurocenter.
  • Plejecentre, herunder Kjellerup, Marienlund, Lysbro m.fl.
  • Konfirmander og Brude.

 

Min Profil

Længe før jeg forlader Folkeskolen 1979, efter 10. klasse, ved jeg at jeg vil uddannes til frisør. Jeg starter i Næstved på grunduddannelse på EFG Servicefag.  Efterfølgende får jeg lærerplads i Rødby 1980, der kombineres med frisørskole i henholdsvis Næstved og København. I forbindelse med min uddannelse, deltager jeg i konkurrence 2 gange, hvoraf jeg en gang opnår en fin 3. plads. I 1983 er jeg udlært frisør.

1984

Får jeg ansættelse i Stender Internationals Herlev afdeling hvor jeg efter 1½ år overflyttes til Stenders afdeling i Århus

1986

Bosætter jeg mig i Silkeborg, stifter familie og får over nogle få år, 3 drenge. Jeg arbejder først hos Karen Intercoiffure, senere hos Søren Dige Nielsen, hvor jeg også i en periode på 1½ fungerer som butiksbestyrer i afdelingen på Padborgvej. Af andre ansættelser i perioden frem til 2011, kan jeg blandt andet nævne City Salonen på Nygade i Silkeborg.

2011

Starter jeg som selvstændig frisør. Jeg ser et marked og en efterspørgsel efter, at jeg som frisør kommer ud til mine mange kunder, i stedet for at de kommer ind til mig i en salon. Det er blandt andet børnefamilier, ældre på plejecentre eller i eget hjem, handicappede og mange andre mennesker i alle aldre og situationer. Det giver samtidig en mulighed for også at efterkomme et behov, for at kunderne kan komme til frisør uden for ”normale åbningstider”.

Siden opstart som selvstændig mobil frisør, deltager jeg på messer, samarbejder med butikker i Silkeborg på modeshows med håropsætninger, underviser på Hammel Ungdomsskole, foruden at jeg løbende efteruddanner mig indenfor mit fag.

I forhold til netværk, sparring og udvikling, er jeg i cirka 6 år med i bestyrelsen for Silkeborg Frisørlaug, og er stadig aktiv i netværksgruppen Amalie Silkeborg. 

Mine faglige specielle kompetencer, ud over klip, farvning, permanent, bryn og vipper, er det smukke og meget individuelle konfirmand- og brudeopsætninger.